Třetí online schůzka

INFORMACE ze školního parlamentu:
  • soutěž o nejvtipnější zvíře - do pátku 23. 4. do 18 hodin nejpozději vyberte ve třídě vítěznou fotku a ulož ji do souborů do složky fotografie nejvtipnější zvíře - vítězové třídních kol, všechny zaslané fotografie spolužáků ulož do složky všechny fotografie
  • propagujeme ZOO Ostrava - ať každý, jak chce a může, zašle nějakou částku nebo si adoptuje zvíře v ZOO Ostrava
  • nová výzva ke DNI ZEMĚ - od dneška do 5. 5. můžete chodit na procházky, po lese, loukách, kdekoli, a sbírat odpadky v Petřvaldu.
    Úkol zní, namotivuj co nejvíce spolužáků, aby se zúčastnili.
    Každý spolužák má za úkol vyfotit nějakou oblast, která je znečištěná, uklidit jí, nasbírat co nejvíce odpadků dokáže, a poté se vyfotit s pytlem odpadků a již uklizenou oblastí.
    Tvým úkolem jako člena školního parlamentu je shromažďovat tyto fotky od spolužáků a uložit je do 5. 5. do 15 hodin do složky DEN ZEMĚ - výzva - úklid. Fotky pojmenuj VŽDY: třída - jméno spolužáka - před/po (příklad: 3. D - František Dobrota, před, nebo 8.A - Pavla Nová, po).
    Spolužákům řekni, že díky jejich úklidu bude Petřvald hezčí a čistší, ale také že získá vaše třída za ně body do soutěže, která bude mít tři kola a budou to 3 výzvy, tak čím více dětí se zúčastní, tím větší je šance, že můžete vyhrát.
Děkuji všem dětem a i jejich rodičům, co pomáhají, za spolupráci a zřejmě 6.5. se uvidíme na dalším parlamentu (čas bude upřesněn).
Hezké jarní dny